Contact

Windalarm is een actiegroep uit Amsterdam, die zich sinds november 2020 inzet tegen windturbines in de bebouwde omgeving en in de natuur.

 

Windalarm is een actiegroep uit Amsterdam, die zich sinds november 2020 inzet tegen windturbines in de bebouwde omgeving en in de natuur. Windalarm steunt de transitie naar een economie die geen klimaatverandering veroorzaakt. Daarom dragen we oplossingen aan voor betere en haalbare alternatieven. We hebben veel expertise in huis op het gebied van de energietransitie, technologie en milieuaspecten; onze woordvoerders staan jullie hierover graag te woord.. 

Naut Kusters (oprichter)


06-48805475
n.kusters@windalarm.org
Ir. Naut Kusters heeft milieukunde gestuurd in Leiden en bos- en natuurbeheer in Wageningen. Hij is directeur van ECEAT, een organisatie voor duurzaam toerisme. In zijn vrije tijd is hij klimaatactivist en actief bij Extinction Rebellion. Hij voert het woord voor Windalarm over de energietransitie, duurzame technologie, en alternatieve energiebronnen.

Renate Nollen (woordvoerder natuur & tuinparken)


06-21828920
r.nollen@windalarm.org
Al sinds haar studie aan de Kunstacademie richt Renate Nollen zich op de link tussen natuur, mens en voedselproductie. Haar stichting Urbania legt een stedelijk voedselbos aan in Amsterdam Zuidoost, met nadruk op klimaatadaptie, natuurherstel en eigenaarschap van de openbare ruimte. Zij voert het woord over de impact van windturbines op de natuurlijke omgeving en in de tuinparken.

 

Website

Klachten en  vragen over de website? Of wilt u meer weten over het platform waarop deze website draait  en de mogelijkheden voor u?

Tags: